Jeugd
Boy is geboren in Goeree-Overflakkee dit is een van de weinige eilanden van Nederland. Al snel verruilt hij zijn geboorteplaats Dirksland voor Made. Op zijn twaalfde verhuist hij met zijn ouders, broertje en zusje naar Oosterhout. In Breda volgt hij een agrarische MBO opleiding. Na het behalen van zijn diploma gaat hij aan het werk als hovenier.

Carrière
Dankzij vele vrienden en collega’s leerde Boy het kroegenleven kennen en zo kwam hij terecht bij Café de Stapmolen. Hier is in 2006 het zingen echt begonnen. Zijn moeder vond dat hij toen maar zangles moest gaan nemen om zijn stem verder te ontwikkelen. Van het een kwam het ander en Boy werd vaak gevraagd om op te treden op feesten. Zo mocht hij onder andere op het podium staan met Jeroen van der Boom, Gordon, Quincy, Django Wagner en vele andere. Hij stond onder meer op het Parkfeest in Oosterhout, het Kaais Zomer Carnaval en Oosterhout Live. Boy is ook één van de zangers van de Après Skihut. Hier door is hij regelmatig te vinden bij de Après Skihut in Rotterdam en is hij regelmatig onder weg met de Après Skihut on Tour. In 2011 werd hij gevraagd om mee te doen aan de audities voor de musical Saterday Night Fever. Deze audities waren te zien op RTL4 in het programma Sunday Night Fever. Door mee te doen aan deze audities kreeg Boy landelijke bekendheid.

Singles
In oktober 2010 presenteerde Boy zijn debuut single “Wat een dag, wat een sfeer” in zijn favoriete stamkroeg De Stapmolen. Begin 2012 komt zijn tweede single “Zonder Mij” uit deze is geschreven door Boy en zijn broertje Robin.  
Download hier de persfoto.
© Boy Entertainment 2011